DocentenTeam

 

Janneke Klaibeda

Ballet, Dansprikkels & Modern

Janneke Klaibeda (28-03-1997) is in 2020 afgestudeerd als dansdocent aan de academie voor danseducatie op Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.

Als danser heeft ze 14 jaar ervaring in jazz, 12 jaar in ballet, modern en dansimprovisatie en 3 jaar in hiphop.

Momenteel geeft zij dansles in klassiek ballet (Vaganova), modern, jazz, improvisatie, kleuterdans, dansmix en hiphop beginners.

​​

Visie Janneke: 

Haar doel is om als veelzijdig dansdocent, leerlingen kennis te laten maken met de verschillende stijlen en het verschil per stijl duidelijk te maken. Voor haar is het belangrijk dat leerlingen weten waarom een stijl die specifieke naam heeft, zodat ze de basis van de bewegingen kennen, maar ook snappen wat het doel is van de stijl.  Op die manier wil ze de leerlingen een connectie met de dansstijl laten voelen om bij de leerlingen hun eigen stijl -en dansgevoel te laten ontwikkelen. Om die connectie te laten voelen, is het van belang dat leerlingen de techniek van de stijl leren. Het aanleren van de juiste techniek kan blessures  voorkomen, maar is volgens haar ook de basis van de ontwikkeling tot een goede danser.

Maatschappelijke zetel:

Paradijsstraat 11/101, 2200 Noorderwijk, Belgium 

Dansstudio:

Lierseweg 230, 2200 Herentals, Belgium

Inschrijfformulier

0476 60 42 09

  • Google Places
  • Instagram
  • Facebook

©2020 by The Moving BodEmotion. Proudly created bij Joey Verhoeven

privacyverklaring