Docententeam

2020-2021

20180722_121949_resized_edited.jpg

Iris Janssens

Straalklas/Kinderyoga

 • Connectie vanuit  liefde en respect met jezelf en de wereld is haar visie.

 • Ik ben moeder van van twee kinderen en gelukkig getrouwd. Ik droom al enkele jaren over een andere wending in mijn leven. Dit is voor mij een extra springplank om de nodige rust in mijn leven te creëren alsook in het leven van anderen.​​

 • De naam Yoga Babadiua is een eerbetoon aan een mevrouw uit Ghana. Zij heeft mij gevraagd om deze naam met trots te dragen. Dat doe ik dan ook al jaren met liefde en respect. Vandaar dat er in mijn ogen geen mooier eerbetoon bestaat, dan mijn nieuwe zaak onder te dompelen met deze naam. Namasté.

IMG_3855_edited.jpg

Vincent Heylen

Cardio Box

 • Ik ben 25 jarige fitnessfanaat die houdt van boks en wielrennen. Ik deel mijn passie graag met anderen en werk ondertussen 8 maanden bij Rtals Move

 • Ik volgde een opleiding tot instructeur lichamelijke opvoeding en fitnessbegeleiding.

28ebd42c-9f28-405b-b129-637e793ff81b.jpe

Lotte Steylaerts

Kleuterdans

 • Orthopedagoge die ervan houdt om te werken met jonge kinderen en een grote voorliefde heeft voor musicals.

 • Danservaring opgedaan bij Joey Verhoeven in de stijlen jazz, modern, hedendaagse dans en musical/danstheater.

cd0dbf48-1682-4978-b66c-f47bd5675f47%20(

Dries Lievens

Urban Dance

 • Dries startte met dans op 10-jarige leeftijd. Na het volgen van een aantal lessen hiphop was het snel duidelijk dat dit niet enkel bij een hobby zou blijven. Om zo snel mogelijk verder te kunnen groeien, vulde hij zijn opleiding aan met klassieke lessen bij de academie van Geel en dansstudio Christine Goossens te Turnhout, waar hij zich verdiepte in de klassieke ballet - en jazztechniek. Tijdens deze periode heeft hij de mogelijkheid gekregen om deel uit te maken van verschillende producties en musicals (de Merodes, Gheelamania, Marie Antoinette, etc.).

 • Naast een gevarieerde training in België heeft hij gedurende anderhalf jaar ook de mogelijkheid gekregen om te kunnen trainen in New York en Los Angeles, waar hij les heeft gekregen van ondermeer Kyle Hanagami, Terri Best, Malaya, Brian Friedman, Jojo Gomez & Hamilton Evans. Techniek en uithoudingsvermogen zijn belangrijk in zijn lessen, maar hij wil vooral zijn passie en kennis doorgeven aan jonge dansers. 

Janneke.jpg

Janneke Klaibeda (NEW)

Ballet,Improvisatie & Modern

 • Janneke Klaibeda is geboren op 28 maart 1997 in Eindhoven. Ze studeert in juni 2020 af aan de vierjarige bachelor opleiding op de academie voor danseducatie op Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg. Haar 13 jaar ervaring in jazz, 11 jaar in klassiek en modern en 10 jaar in improvisatie, maken haar tot een veelzijdige en technische danser. Op de academie voor danseducatie worden meerdere vakken gehanteerd, naast de danslessen. 

 • Janneke heeft inmiddels drie jaar ervaring in het lesgeven in verschillende dansstijlen. Ze heeft dansles gegeven op een basisschool in Tilburg aan groep 1 t/m 8. Deze lessen bestonden uit thema’s die aansloten bij de doelgroep, waarbinnen expressieve creatieve opdracht werden verwerkt. Daarnaast heeft ze een half jaar lessen dance workout vervangen. Ze heeft als stage les gegeven in de stijlen klassiek, modern en streetdance. Op een middelbare school heeft ze tijdens haar stage dans gegeven tijdens lichamelijke opvoeding en lessen CKV verzorgd. Momenteel is Janneke dansdocent in de stijlen hedendaags, jazz en klassiek ballet. 

 • Haar doel is om als veelzijdig dansdocent, leerlingen kennis te laten maken met de verschillende stijlen en het verschil per stijl duidelijk te maken. Voor haar is het belangrijk dat leerlingen weten waarom een stijl die specifieke naam heeft, zodat ze de basis van de bewegingen kennen, maar ook snappen wat het doel is van de stijl.  Op die manier wil ze de leerlingen een connectie met de dansstijl laten voelen om bij de leerlingen hun eigen stijl -en dansgevoel te laten ontwikkelen. Om die connectie te laten voelen, is het ook belangrijk dat leerlingen de techniek van de stijl leren. Het aanleren van de juiste techniek is voor Janneke belangrijk om blessures te voorkomen, maar ook omdat techniek volgens haar de basis is van de ontwikkeling tot een goede danser.

9e5837cc-137c-47fa-b426-22a72072a71c.JPG

Joris Coninx (NEW)

Zang coaching & mindfulness

 • Joris is zanger/acteur/regisseur/coach met een grote passie voor musical. Hij heeft hierbij 8 jaar musical ervaring bij musicalcompagnie Mithe en WYSIWYG en 5 jaar ervaring als regisseur/zangcoach in Jeugdmuziekschool Bree, Dansschool crescendo en Samaritan musical productions. 

 • Naast 6 jaar zanglessen in jeugdmuziekschool Bree en SLAC Leuven heeft Joris ervaringen vanuit technieken zoals Estill voice(EVT Level 1&2, 2015), Complete vocal technique (workshops 2016,2019) en zangmethode van Lichtenberg (Livia Cuypers, 2019-2020)

 • In februari 2020 richtte Joris Sing2ACT vzw op. Een onderneming die zangtechnieken en acceptance and commitment therapie (ACT) gebruikt om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren.

 • Al deze ervaringen giet Joris in een lesvorm zodat we leuk, creatief en kwalitatief kunnen omgaan met zang. 

Sil.png

Sil Schaerlaeken

BBB

 • Hoi ik ben Sil Schaerlaeken, zelf ben ik al 5 jaar actief bezig met fitness en alles wat met sport te maken heeft. Niet alleen heb ik mijn persoonlijke ervaring met mijn achtergrond als danser en algemene passie voor sport ook studeer ik Sport en Bewegen aan de hogeschool te Turnhout, hiervoor heb ik kinesitherapie gestudeerd. Met deze goede basis over training, voeding en sport algemeen, begeleid ik mensen zo goed mogelijk in hun actieve levenswijze.

 • Of het nu doormiddel van personal training of groepsles is, mensen doen bewegen en bijdrage aan een actieve levenswijze, daar doe ik het voor. 

 • https://fitcoachsil.jouwweb.be

Contactgegevens:

ADRES:

Paradijsstraat 11/101

2200 Noorderwijk

EMAIL - verhoeven.joey3@icloud.com      

GSM - +32 476/604.209

Rekeningnummer:

BE04 0635 8239 7331 

BTW nummer: BE0537364063

Locatie Danslessen:

@Rtals Move

Lierseweg 230 

2200 Herentals

Vlak naast Toyota garage De Bie!

 • Facebook Social Icon
 • Instagram
 • YouTube

© 2020 by Artistic Hsp Coach. Proudly created by The Moving BodEmotion