Ons Verhaal

The Moving BodEmotion

Start

Zes jaar geleden begon Joey Verhoeven aan zijn grote droom en avontuur. Een eigen dansstudio en coachingspraktijk oprichten in Noorderwijk. Al jaren creëerde hij tal van choreografieën voor sportkampen waardoor hij na enige tijd de vraag kreeg om les te geven in een dansschool te Bouwel. De kansen die hij daar kreeg maakten zijn passie enkel maar groter. Dit alles smaakte naar meer. Zijn eerste grote kans in musical kwam er enkele jaren later bij Milo Productions. Naast al het dansen oefende hij op één van de lege slaapkamers bij zijn grootmoeder in Emblem alle nieuwe geleerde Sensi technieken. Al gauw voelde hij een grootste eer en dankbaarheid dat hij deze taak mocht en kon uitvoeren. 

Met mensen werken is altijd al zijn passie geweest. Het maakt niet uit of ze nu jong of al wat meer ervaren zijn. Iedereen is meer dan welkom. Zijn hoogsensitiviteit werd plots een gave en een kracht in plaats van een zwakte. Want zo wordt het nog vaak bekeken door heel wat mensen. Hij leerde over zichzelf dat hij een sensation seeker is. Dit type hsp zal al minder snel opvallen in vergelijking met de introverte Hsp'er, maar toch werd zijn onzekerheid vaak opgepikt door heel wat mensen die hem nog steeds nauw aan het hart liggen. Hierdoor is hij ook aan de zoektocht naar zichzelf begonnen. Al gauw trotseerde hij heel wat obstakels en uitdagingen. Zijn grenzen waren zo broos dat hij vaak over  zich heen liet lopen. Hierdoor vervulde hij vaak de dromen van anderen maar de zijne werden aan de kant geschoven. Desondanks alles bleef hij verder stappen en geloven dat hij in staat was om een eigen zaak te runnen. Door die eigenwijsheid, doorzetting en geloof in zijn eigen talenten ontstond The Moving BodEmotion. 

Nu

Vandaag staat hij heel wat krachtiger in het leven maar hij wil blijven evolueren als mens op persoonlijk en professioneel vlak. Alle activiteiten gaan ondertussen door te Herentals @Rtals Move. We bieden muzische vorming aan in al zijn facetten. Zowel kinderen als volwassenen kunnen er terecht voor persoonlijke en professionele vorming. De gevoelige medemens mag zeker niet ontbreken en kan rekenen op een Artistieke Hsp Coaching. Dit is een hele mond vol zal je wel denken. Absoluut. Alles wat hij de afgelopen jaren opdeed aan ervaring en kennis deelt hij graag met andere mensen die op zoek zijn naar groei en transformatie. In dit proces zijn denken en voelen zeer grote componenten, die naar mijn aanvoelen niet los van elkaar kunnen bestaan als je vooruit wil in dit leven. Hopelijk kan hij jou inspireren om een soortgelijke weg af te leggen naar jouw dromen. Het is alleszins zijn missie om, al wie zijn/haar passie wil delen met anderen, hierin te ondersteunen.

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel.

Voor Wie?

  • Artistieke en hoogsensitieve personen die op zoek zijn naar persoonlijke groei en transformatie. 

  • Leerkrachten die hun dance skills willen verstevigen en zich hier ongemakkelijk bij voelen.

  • Leerkrachten de do's leren bij hoogsensitieve kinderen en ze beter leren opmerken en begeleiden in hun groeiproces.

  • Dansdocenten en acteurs hun creatieve skills bijschaven. Dit vooral in dans en theater. 

  • Directies en bedrijfsleiders hoogsensitiviteit beter leren kennen zodat ze het kunnen inzetten als kracht en daardoor in staat zijn hun team beter te leiden.