Ga Op Avontuur

Bijgewerkt: 8 feb 2019

Elke persoon zal avontuur anders beleven. Wat zoek jij als avonturier. Hoe ga jij om met de uitdagingen van het leven?
Als jong kind word je geboren. Vervolgens kom je heel wat uitdagingen tegen in je leven. al deze nieuwe en leerrijke avonturen worden opgeslagen in jouw geheugen. Dit zal de nodige herinneringen met zich meebrengen als je terugdenkt of oog hebt voor bepaalde signalen.Op Pad Vol Avontuur


“And then I realized adventures are the best way to learn.”
-Dick Naezer-

Verlaat je comfort zone stap voor stap. Dit zal jou leiden op een pad vol avontuurlijke levenslessen. Deze zullen je maken tot een persoon met veel ervaring op verschillende vlakken en levensgebieden. Dat is belangrijk om het daarna door te kunnen geven aan volgende generaties. Weet wel dat het volgens jouw overtuigingen zal zijn dat je de dingen doorgeeft aan deze generaties mensen. Niets is zo rechtlijnig. Sta dus altijd open voor de mening van een ander al is het niet meteen de jouwe. Je hoeft het zeker niet altijd eens te zijn met elkaar. Dit maakt het leven uitdagend en een biedt het een zekere garantie op plezier, afgewisseld met tegenslag. Wanneer je beseft dat je kan leren uit falen, toon je echt wie je bent. er is veel lef en moed voor nodig om te durven zijn wie je echt bent als het moeilijk gaat. Als jij zulk persoon bent dan heb ik nu alvast veel bewondering voor jou. Hopelijk ontmoeten we elkaar ooit in het echt. Tot op één van deze avonturen tezamen.


Coaching

Ik zou niet staan waar ik nu sta als ik op mijn pad niet de juiste mensen was tegengekomen. Wie zijn deze mensen zul je wel denken. Heel simpel. Dat zijn personen die je elke dag tegenkomt en jou zowel de positieve als negatieve kanten van het mens zijn tonen. Bij een gebrek aan een beter woord, durf ik hen wel beschermengelen noemen. Dit kunnen je vrienden zijn, alsook toevallige voorbijgangers, familieleden, enzovoorts. Ze leiden jou van een negatieve state of mind naar een positieve. Dat is waar het in coaching volledig om draait. Om niet te blijven hangen in je negatieve spiraal. Zoek het vooral bij iemand waar jij je goed bij voelt en een energetische klik hebt.


De Juiste Chemie

“Love is nine parts chemistry, and one part magic.” -Sarah Strenge-

De juiste Chemie tussen jou en je coach is van cruciaal belang om verder te kunnen stappen in het volgen van het door jou opgemaakte stappenplan! Volg hierin dus je buikgevoel.


Tot slot

Wanneer je dit pad volgt besef je dat niemand echt alleen staat. Er is altijd een weg terug naar de top. Het is enkel aan jezelf om deze stappen te zetten. Laat je dus niet leiden door angst, maar volg het pad van een moedige krijger. het zal jou brengen naar waar je wil.


2 keer bekeken

Contactgegevens:

ADRES:

Paradijsstraat 11/101

2200 Noorderwijk

EMAIL - verhoeven.joey3@icloud.com      

GSM - +32 476/604.209

Rekeningnummer:

BE04 0635 8239 7331 

BTW nummer: BE0537364063

Locatie Danslessen:

@Rtals Move

Lierseweg 230 

2200 Herentals

Vlak naast Toyota garage De Bie!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 by Artistic Hsp Coach. Proudly created by The Moving BodEmotion