Leef Van Hoogtepunt Naar Hoogtepunt

Bijgewerkt: 8 feb 2019

Ken jij het typische zwarte gat? Of is er een manier om het te omzeilen? Lees het hieronder.


Iedereen kent het wel als een reis eindigt, of een deel van je verenigingsleven loopt ten einde en moet weer een jaartje in de kast. Dan komen de meeste van ons in contact met het spreekwoordelijke zwarte gat.


"Vrees niet, God is slechts even pissen in een zwart gat"-Loesje-

Deze quote zegt het helemaal. Als je het even toelaat en weer verder gaat komt er vast een nieuwe kans om iets moois te beleven. Je hebt het zelf in de hand hoe je dit gaat creëren.


Omgaan Met Het Zwarte Gat

In mijn geval ben ik blij dat ik zelfstandige geworden ben. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik alles nu meer zelf kan bepalen wat er gaat gebeuren. Was dit een makkelijk parcours. Nee, helemaal niet. Ik weet dat ik nu verantwoordelijk ben voor mijn eigen geluk en creër dat voor mezelf. Door de kracht van delegeren en een waar leider te worden met vallen en opstaan, stelt mij dit in staat om van hoogtepunt naar hoogtepunt te kunnen leven. Dit is niet iets wat noodzakelijk is dat je hiervoor zelfstandig moet zijn of worden. Iedere persoon kan dat zelf bepalen tot op zekere hoogte waar hij of zij gelukkig van wordt. Zorg er dus voor dat je geen jaar hoeft te wachten tot het volgende hoogtepunt!


0 keer bekeken

Contactgegevens:

ADRES:

Paradijsstraat 11/101

2200 Noorderwijk

EMAIL - verhoeven.joey3@icloud.com      

GSM - +32 476/604.209

Rekeningnummer:

BE04 0635 8239 7331 

BTW nummer: BE0537364063

Locatie Danslessen:

@Rtals Move

Lierseweg 230 

2200 Herentals

Vlak naast Toyota garage De Bie!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 by Artistic Hsp Coach. Proudly created by The Moving BodEmotion