Terugblik op de zomer van 2018

Ik kijk terug op een zeer gevulde zomer. Deze zomer heb ik zes kampen mogen begeleiden. Dit in Lille, Herentals en Tongerlo. Vijf daarvan als dansdocent en de laatste week van augustus heb ik de kans gekregen om kampleider te mogen zijn. Zo werden mijn leaderships skills op de proef gesteld.  De nodige rust ben ik samen met mijn partner Steven gaan zoeken in Oostenrijk.

Eerst en vooral wil ik zeggen dat de kinderen en jongeren één voor één geweldig waren. Ik heb stuk voor stuk van iedere moment genoten en veel bijgeleerd van hen als over mezelf. Het is enorm fijn om deze jonge generatie te mogen begeleiden naar zelfbewuste personen. Dat geeft mij als persoon een enorme voldoening.

Ik vertrouw erop dat ik jullie volgend jaar terug mag ontmoeten.  Dat zou ik zeer aangenaam vinden.  Tot een volgende ontmoeting zou ik zeggen.

Als tweede puntje zou ik willen aanhalen dat ik Sport Vlaanderen dankbaar ben. Om mij de kans te bieden om te groeien als leider.  Hierin heb ik nu mijn eerste stapjes gezet en het smaakt naar meer.  Na al die jaren van monitor geweest zijn, heb ik eindelijk een mooi overzicht over de taken van de andere kampen. Er moet best heel wat in het werk gesteld worden om deze machine te doen draaien. Af en toe kwamen falen en angst om de hoek loeren, maar ik heb mijn stoute schoenenn aangetrokken en vragen gesteld. Dat is voor mezelf een echte overwinning. Hier ben ik best trots op.

Tot slot kijk ik ook terug op een zeer mooie reis door Tirol. Onze verblijfplaats in Imst was als het ware een inspiratiebron om mijn eerste boeken vorm te geven. Als ik rustig ben, laait als snel mijn inspiratie op. Over deze boeken krijg je later meer informatie.

Spannend hé? ;).#TheMovingBodEmotion

1 keer bekeken

Contactgegevens:

ADRES:

Paradijsstraat 11/101

2200 Noorderwijk

EMAIL - verhoeven.joey3@icloud.com      

GSM - +32 476/604.209

Rekeningnummer:

BE04 0635 8239 7331 

BTW nummer: BE0537364063

Locatie Danslessen:

@Rtals Move

Lierseweg 230 

2200 Herentals

Vlak naast Toyota garage De Bie!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 by Artistic Hsp Coach. Proudly created by The Moving BodEmotion