Tijd Voor Transformatie

Bijgewerkt: 22 nov 2018

Ben jij toe aan verandering in je leven. Wees dan als mijn lievelingsdier: "de vlinder". Laat deze vlinder jouw gids zijn op weg naar persoonlijke of professionele transformatie.Om verandering en transformatie te verkrijgen zal je oude paradigma's moeten loslaten.


“Weet als je in vertrouwen durft los te laten wat jou niet dient, dat je al snel op jouw persoonlijke reis naar voldoening bent vertrokken .”
-Joey Verhoeven-

Be Like A Butterfly

De Vlinder heeft een karakteristieke flapperende vlucht en erg opvallende vleugelkleuren. Ondanks zijn kleurenpracht kan hij zich in rustperiodes ook onopvallend gedragen. Hij is een zeer lieflijke vlieger en een echte levensgenieter. De Vlinder ondergaat af en toe een metamorfose. Dit is het moment waarop de Vlinder op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen.

https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/totem/vlinder


Vlinder – Transformatie; Creativiteit; Overbrugging; Vreugdedans; Persoonlijke groei; Ontwikkeling van de ziel.

VLINDER medicijn omvat: vreugde, transformatie, moed

https://marreiki.wordpress.com/2015/08/29/totemdier-vlinder/​Tekst Over Transformatie


Zie je die blauwe vlinder hiernaast op je scherm? Hij was er zeker niet altijd, maar hij is er nu en hij groeit. Elke dag opnieuw een klein beetje. Net zoals wij, net zoals ik, net zoals jij. Ik leer wie ik ben, wat ik kan en waaraan ik nog moet werken. Stap voor stap mijn weg, maar nooit alleen. Altijd samen... zoeken naar een balans die er zeker niet altijd is, maar hij groeit, net zoals de vlinder bovenaan. Ik deel mijn gevoel en er wordt geluisterd. Van energie level 100 tot 0. Van euforie tot verdriet. Een zoektocht van het ene uiterste naar het andere. Kansen om te proberen, uit te zoeken, om te slagen en te falen. Wat je doet is goed. Al is het klein, het is een begin en dat heb je nodig om van start te kunnen gaan. Waardering voor wie je bent. Geen oordeel of vorm. Ik beweeg op mijn eigen tempo verder. Maak ontzettend veel plezier. Ik bewonder en word bewonderd. Ik verleg grenzen en geloof erin. Ik volg die vlinder, maar kan het ook alleen. Dat maakt het mooi, dat maakt het echt!

Dat maakt The Moving BodEmotion.

Geschreven op één van de vorige danskampen door Lotte Steylaerts

8 keer bekeken

Contactgegevens:

ADRES:

Paradijsstraat 11/101

2200 Noorderwijk

EMAIL - verhoeven.joey3@icloud.com      

GSM - +32 476/604.209

Rekeningnummer:

BE04 0635 8239 7331 

BTW nummer: BE0537364063

Locatie Danslessen:

@Rtals Move

Lierseweg 230 

2200 Herentals

Vlak naast Toyota garage De Bie!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 by Artistic Hsp Coach. Proudly created by The Moving BodEmotion