Actie Ondernemen Creëert Voldoening En Rust

Bijgewerkt: 22 nov 2018

Wil jij als persoon een leven vol voldoening en toch de nodige rust vinden? Lees dan even verder en kom te weten hoe ik dit zelf heb aangepakt.Het is raadzaam om jezelf een spiegel voor te houden. Dit kan je op verschillende manieren doen.Creëer vanuit jezelf


“Als je ego creëert, mislukt de creatie.” -Red one-

Naar welke stem kan je best luisteren om jouw levensdoelen te bereiken? Lees hieronder verder en probeer het zelf een keertje. Baadt het niet, dan schaadt het niet.Verloop van een creatieproces


Je hebt plots een nieuwe ingeving. Je verstand draait op volle toeren. Dit is een eerste stap naar een nieuw resultaat. Je hebt dan namelijk drie keuzes. Je gaat voluit en bedenkt een stappenplan. Anderzijds kan je twijfelen aan het idee of het volledig verwerpen en in de vuilnisbak gooien. Om te groeien ga je toch stappen moeten zetten die je nog nooit eerder uitgeprobeerd hebt. Letterlijk in actie komen. Het zal enkel werken als je het blijft herhalen zodat je er vertrouwt mee bent. Dit is de enige weg naar een nieuw resultaat waar jij in het begin mee begon. Jouw nieuwe idee, jouw droom.

#droomvolgen #ego #comfortzoneverlaten #durvenfalenVoldoening en rust


“Voldoening is een vruchtbare voedingsbodem voor succes en geluk.”
"Meer rust begint bij minder ren- en vliegwerk" -MamsatWork.nl

Het is niet enkel succes en geluk dat jouw leven mooi maakt. Het is de weg ernaartoe. Voldoening zal je verkrijgen als je moeilijke stappen durft te zetten in het onbekende. Je kan niets nieuws creëeren als je alle oude patronen blijft herhalen. Dit alles vraagt wel om het nodige geduld en doorzettingsvermogen. Achteraf zal blijken dat het jou de nodige voldoening zal geven of niet. Indien dit toch niet het juiste pad was, dan is het aan jou om om dezelfde manier een nieuw idee te creëren zoals ik eerder in het verhaal al uitlegde om bij je hoofddoel te komen. Wees zeker ook blij met hetgeen je al wel hebt. Vaak is er al veel aanwezig als je er de nodige aandacht voor hebt.


Liefde en passie als inspiratiebron


Wees vooral lief voor jezelf en walk your talk. Op deze manier bereik jij de doelen en kom je steeds dichter bij jouw dromen. Dit alles zal de nodige rust en voldoening creëren. Kijk zeker naast je, want vaak is het geluk al aanwezig maar ben jij er er niet van bewust. Weet dat als ik het kan, jij zeker ook een gelijkaardig pad kan bewandelen.

7 keer bekeken

Contactgegevens:

ADRES:

Paradijsstraat 11/101

2200 Noorderwijk

EMAIL - verhoeven.joey3@icloud.com      

GSM - +32 476/604.209

Rekeningnummer:

BE04 0635 8239 7331 

BTW nummer: BE0537364063

Locatie Danslessen:

@Rtals Move

Lierseweg 230 

2200 Herentals

Vlak naast Toyota garage De Bie!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 by Artistic Hsp Coach. Proudly created by The Moving BodEmotion