aanbod groepslessen

Dance workout
Olv Joey krijg je tal van spierverstevigings-oefeningen te verwerken. Dit zowel met als zonder materiaal. Je conditie zal eveneens een boost krijgen. We sluiten de les af met een gemakkelijke aerobic choreografie.
BBB
Deze les biedt je een eenvoudige choreografie aan op de step, alsook tal van spierversterkende oefeningen om een totale workout van je lichaam te bekomen.
Box Sessie
Vincent Heylen geeft in deze les alle basic technieken om te boksen. Zowel je conditie als je verdedigingstechnieken worden aangescherpt. Geschikt voor vrouwen en mannen van alle niveaus.
Zumba
Zumba is een fitnessprogramma 
dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé,samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics.

Zumba basic: Alle leeftijden
Dance & Mobility/Stretching
Deze les is geschikt voor sporters van alle leeftijden. Wil je wat soepeler en flexibeler door het leven kunnen gaan. Probeer dan zeker deze les eens uit.
Nadien zal je kunnen genieten van de vele voordelen. Waaronder een energieker bestaan en een verbeterde lichaamshouding.

Wanneer je deze les als fitness fanaat toevoegt aan je wekelijkse trainingsschema zullen je prestaties aanzienlijk verbeteren. Zeker het proberen waard!
Straalklas/kinderyoga 5-8 jaar
Onder leiding van Yogadocente Iris Janssens leert je kind op een speelse manier tot rust komen. Ze krijgen verschillende handvaten aangereikt om in alle situaties in te zetten. Heeft jouw kind nood aan een rustmoment gedurende de week? Dan is dit de meest geschikte les voor hem of haar.
Straalklas 2.0/ Tiener Yoga
Een introductie tot Yoga

Heb jij als ouder een tiener die zich moeilijk kan concentreren en tot rust komen? Eentje die met zijn/haar prikkels geen blijf weet? Dan is deze les geschikt voor jouw tiener. Tijdens deze les zullen ze leren wat yoga je kan bijbrengen. Deze tools kunnen ze thuis ook inoefenen. Spreekt dit alles je aan?
Schrijf je tiener dan snel in.


woensdag: 19.00-20.00 -- van 9 tot 13 jaar
Show More

Locatie The Moving BodEmotion:

Rtals Move

Lierseweg 230 

2200 Herentals

Vlak naast Toyota garage De Bie

Contactgegevens:

ADRES:

Paradijsstraat 11/101

2200 Noorderwijk

EMAIL - verhoeven.joey3@icloud.com      

GSM - +32 476/604.209

Rekeningnummer:

BE04 0635 8239 7331 

BTW nummer: BE0537364063

Locatie Danslessen:

@Rtals Move

Lierseweg 230 

2200 Herentals

Vlak naast Toyota garage De Bie!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

© 2020 by Artistic Hsp Coach. Proudly created by The Moving BodEmotion